15 de des. 2019

GESO. Projecte còmicEls/les  alumnes del GESO ens expliquen el projecte que tot just han acabat:


“Tintín a la Barcelona modernista”Com va començar el projecte?


Donat que enguany se celebra el 90è aniversari del naixement de Tintín, creat pel dibuixant belga Georges Remi, més conegut com Hergé, els desafiaments que se’ns van plantejar en aquest projecte van ser investigar sobre Tintín i la Barcelona modernista i reflectir el que havíem après en un còmic digital.

Per engegar el projecte, el primer dia vam anar a passejar per la Barcelona modernista. Vam veure molts edificis modernistes, vam fer moltes fotos de les façanes, vam entrevistar turistes i finalment vam visitar el Palau Güell. 


Aquell dia vam tenir l’oportunitat de conèixer la història de cada edifici que vam visitar i la veritat és que va ser molt bonic.


El segon dia vam anar a la biblioteca Jaume Fuster, on ens van explicar les característiques del còmic europeu i ens van ensenyar molts dels còmics de Tintín.

El tercer dia vam tenir una xerrada sobre Tintín. La veritat és que l’home que va venir ens va explicar moltíssimes coses. Va ser molt interessant.

Durant el projecte

Després de totes les excursions i xerrades sobre Tintín i el Modernisme, ens vam dedicar a resoldre els reptes que se’ns havien plantejat.
Per una banda havíem de resoldre 12 reptes, 6 reptes eren sobre Tintin i els altres 6 sobre el modernisme. Vam fer una presentació per mostrar totes les nostres troballes.
Per una altra banda, havíem de fer un còmic sobre Tintín a la Barcelona modernista.
Tots els grups vam tenir problemes perquè treballar en grup és molt difícil, però al final ens en vam sortir força bé.

Presentació final del projecte
L'últim dia vam estar presentant el projecte grup per grup davant de tota la classe i un petit public.
Vam tenir una hora per preparar la presentació i el que explicaria cada un.
Ens vam esforçar molt venint cada dia durant moltes hores per fer una bona presentació tenir bona nota.


 

1 comentari:

  1. M'hagués agradat viure aquesta experiència, ja que d' adolescent llegia molt els còmics de Tintín i alhora m'agrada molt el Modernisme, intento visitar tot el que puc.

    ResponElimina