25 de gen. 2020

L'Art de parlar


El passat 22 de gener, els alumnes d'anglès 3 van anar d'excursió al MNAC en el marc del projecte d'innovació de L'art de parlar que realitza el nostre centre.


Aquest projecte està basat en la metodologia VTS (Visual Thinking Strategies) i té com a objectiu potenciar l'expressió oral i el pensament crític a partir de l'ús de pintures i altres expressions artístiques. El professorat del CFA Rius i Taulet està realitzant una formació des de fa dos anys per tal d'implementar aquestes tècniques en la nostra pràctica didàctica quotidiana i millorar la competència oral en llengües estrangeres, un dels aspectes que més interessa als nostres alumnes. 

Durant aquesta sortida, els alumnes van poder comentar dos quadres en anglès i visitar el museu. L'activitat va ser tot un èxit, ja que els estudiants valoren molt positivament el fet de poder practicar la llengua estrangera fora de classe i combinant-ho amb una activitat cultural com és la visita a un museu. 

De del CFA Rius i Taulet, seguirem potenciant aquest tipus d'activitats ja sigui a l'aula o en sortides a d'altres museus.

7 comentaris:

  1. Molt bona idea això de barrejar sortida amb els companys, visita cultural i comentari, en la llengua que vols aprendre. Estic convençuda que deus perdre la vergonya amb aquest ambient més relaxat.

    ResponElimina
  2. I think that is a great idea, the practice of English at a museum like the mnac, This hep us to that we learn to speak English and to have culture.

    ResponElimina
  3. Molt bon lloc per qualsevol treball en grup.

    ResponElimina
  4. Vam fer una activitat de l'art de parlar aquest setembre amb els companys de feina. Una sortida molt interessant

    ResponElimina
  5. Me parece muy bién para practicar, el sitio es muy acogedor

    ResponElimina
  6. Aquesta nova metodologia innovadora aposta per dues competències (skills) bàsiques i específiques la capacitat d'aprenentatge i la capacitat de crear i aplicar continguts artístics. Felicitats!

    ResponElimina
  7. Bon dia.
    M´agrada molt aquesta forma d´aprendre.
    Enriqueix molt compartir amb el companys fora de la classe una bona estona Educativa.
    Endevant!
    Mari Carmen

    ResponElimina