2 de febr. 2020

GESO visita la Fàbrica del Sol

El passat divendres 31 de gener els alumnes de GESO 1 i 2 van visitar la Fabrica del Sol.La Fàbrica del Sol està al barri de la Barceloneta. En realitat, és de l'època modernista.
Ara està totalment restaurat de manera que és un edifici que s'autoabasteix energèticament. Està aïllat  de l'exterior amb materials naturals com paper, suró o llana i aprofita la llum natural d'una gran claraboia central.

Aauesta és la sala de reunions, on l'aire es purifica amb les plantes dels jardins verticals.  La d'idees que se'ns acudirien reunits allí!!
 

A la terrassa de dalt hi ha els panels solars que podrien abastir 9 pisos. També recullen l'aigua de pluja  per regar els jardins de la terrassa, on només hi ha plantes mediterrànies. Hi ha també menjadores per ocells i caixes per els rat-penats.

Ens va agradar molt aquest edifici i vam treure moltes idees per ser més sostenibles.


9 comentaris:

 1. No ho coneixia, molt interessant...

  ResponElimina
 2. no ho conec però es veu interessant de conèixer amb la família, bonica descripció.

  ResponElimina
 3. Me parece muy interesante el trabajo

  ResponElimina
 4. ¿Que intersante, un edificio sostenible, pronto iré a visitarlo

  ResponElimina
 5. No tenia ni idea de esta casa. En los tiempos en que estamos me ha parecido muy interesante esta visita tan beneficiosa para todos. Seguro que os ha servido para aplicar alguna cosa a vuestra vida particular.

  ResponElimina
 6. No coneixia aquest edifici. Trobo molt interessant aquesta informació. Gràcies. És una visita pendent!

  ResponElimina
 7. La Fàbrica del Sol fa una gran tasca. Gràcies a un Centre Cívic vaig poder anar a una activitat de la Fàbrica, sobre el so que escoltem i sentim, al barri de Gràcia. Va ser una gran experiència, utilitzant un sonòmetre per mesurar el volum del soroll. A seguir així.

  ResponElimina
 8. Trobo molt interessant la tasca que fa La Fàbrica del Sol. Gràcies a aquesta sortida he pogut conèixer aquest edifici tant important per la ciutat de Barcelona. Moltes gràcies.

  ResponElimina
 9. No coneixia l'existència d'aquest edifici, el trobo molt interessant i m' agradaria poder visitar-lo més endavant

  ResponElimina