2 de des. 2018

Nit estrellada de Van Gogh, font d'inspiració per fer un conte col.laboratiu





Els nostres alumnes dels cursos de llengües-català, castellà i anglès-, amb la col·laboració dels cursos de COMPETIC, estan preparant una activitat molt bonica, el resultat de la qual es presentarà el dia de la Festa de Nadal que farem a l’escola, el 20 de desembre.

Aquesta activitat s’ha inspirat en la participació de la nostra escola en el programa “L’Art per parlar", però hem volgut anar més enllà, ja que hi estan participant tots els grups de llengües i COMPETIC.

Per començar, els alumnes de COMPETIC van cercar quadres de pintors reconeguts la temàtica dels quals fos l’hivern.

A cada grup de llengües se li va assignar un quadre sorpresa i, de manera col.laborativa, han estat cercant a l’aula com expressar les sensacions, desitjos i pensaments que els inspirava la contemplació d’aquell quadre.

No volem desvetllar-vos la sorpresa final, ni donar-vos-en masses pistes, però només us presentem un petit tastet.

En aquestes fotos podeu veure els alumnes d’un dels grups d’anglès 3 del matí treballant de valent. Aquest grup va anar molt més enllà de l’activitat proposada, ja que la contemplació del quadre els va inspirar no només en l’expressió de pensaments sinó en l’elaboració de petits contes.

Partint de la contemplació del quadre que els havia tocat, en petits grups van decidir elaborar petits relats. Després els van compartir amb tot el grup classe. 

I finalment d’aquestes boniques històries van sorgir els pensaments que formarien part de l’activitat que s’està elaborant entre tots els grups de llengües.

És genial veure com de petites propostes se n’engeguen unes altres molt millors!!!!!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada