6 de des. 2018

Nou projecte al GESO: La Barcelona romana, quina història més peculiar!!!Els dos grups del GESO de l’escola, nivell 1 i 2, han engegat un projecte que porta per títol:
 “La Barcelona Romana, quina història més peculiar!”

Durant dues setmanes duran a terme un projecte interdisciplinar entre els tres àmbits del GESO- comunicació, socials i cientificotecnològic- el resultat del qual serà l’elaboració d’ una història de ficció emmarcada en la Barcelona romana en format de còmic digital.

Per poder dur a terme aquest producte final hauran de resoldre prèviament tot un seguit de reptes que els ajudaran a anar obtenint la informació necessària.

I com a tret de sortida, els dies 4 i 5 de desembre vam dur a terme dues sortides:
·             La primera va consistir en una passejada per la Barcelona romana. Va ser un plaer descobrir les anècdotes i curiositats dels diferents racons visitats.
·             El segon dia vam anar a la biblioteca Jaume Fuster, on ens van explicar el més rellevant de la història del còmic. Després fins i tot vam poder consultar diferents còmics i començar a resoldre alguns dels reptes plantejats.

Seran dues setmanes intenses, però segur que ens enriquirà molt a tots, alumnes i professors. Ja us anirem explicant!!!!!

De moment, aquí teniu algunes fotos d’aquestes dues visites. Que us serveixi de tastet!!!!!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada