25 de gen. 2019

CARTPOST 2018

Per segon any consecutiu, els nostres alumnes de COMPETIC van fer el tancament del primer trimestre amb la realització del projecte CARTPOST.

Els objectius d'aquest projecte han estat múltiples: poder mostrar el que cada alumne han après durant el primer trimestre d'aquest curs; elaborar un producte col.laboratiu, entre tots els cursos de COMPETIC; projectar els resultats obtinguts i compartir-los amb tota la comunitat educativa.

El projecte va començar amb l'organització d'un concurs de cartells per tal d'anunciar la festa fi de trimestre de l'escola. A cada classe es va fer la tria del millor cartell.

Un cop vam tenir els cartells guanyadors, els vam penjar per tot el centre per tal de publicitar la festa i vam passar a l'elaboració de les postals. Aquestes havien d'estar inspirades en els propis cartells, fent els canvis pertinents per reconvertir-los en felicitacions nadalenques.

I aquestes postals van formar part d'una de les sorpreses de la festa fi de trimestre, ja que tots els assistents en van rebre una.

Aquí us mostrem un vídeo de la feina feta.

Gràcies a tots pel vostre entusiasme!!!!! El proper any repetim!!!!!!




1 comentari:

  1. Us Felicito per la bona tasca feta amb el projecta CARTPOST!!! Una abraçada. Carme

    ResponElimina