17 de gen. 2019

L'art per felicitar

El passat 20 de desembre, coincidint amb la festa de Nadal de l'escola, es va presentar el projecte "L'art per felicitar", un treball col.laboratiu en el que hi van intervenir els cursos de COMPETIC i LLENGÜES (català, castellà i anglès).

Aquest projecte estava inspirat en el programa "L'Art per parlar", en el qual la nostra escola hi havia participat durant tot el primer trimestre.

Per començar, els alumnes de COMPETIC 1 van seleccionar diferents obres d'art relacionades amb l'hivern. Per a cadascuna d'elles, van preparar una petita fitxa amb la informació més rellevant.

Seguidament es va passar el relleu als alumnes dels diferents cursos de llengües, assignant a cadascun d'ells una obra d'art. Servint aquesta com a font d'inspiració, cada grup va preparar un petit text i, després d'assajar-lo, el va gravar.

Finalment, els alumnes de COMPETIC 2 es van encarregar d'editar els àudios rebuts i preparar lel producte final: aquesta preciosa pel.lícula que us mostrem a continuació.

Va ser un treball molt intens, ja que va requerir una gran coordinació entre tots els cursos implicats, però la il.lusió i ganes de fer una bona feina per part de tots els participants va permetre que el resultat final fos excel.lent.

Gaudiu-ne!!!! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada