23 de nov. 2020

Segona sessió del taller "Relats de viva"






Divendres passat, 20 de novembre, els alumnes de Noves oportunitats van realitzar la segona sessió del taller "Relats de vida"que, com ja us havíem explicat, forma part del projecte Biblioteques 2020.

Recordeu que el resultat final d'aquest taller serà la realització d'un vídeo, els compositors i intèrprets del qual seran tots els alumnes del curs de Noves oportunitats. 

Aquesta vegada la sessió consistia en ensinsar-se en la forma musical del rap. I han tingut el privilegi de fer-ho de la mà de dues professionals en la matèria, les raperes Elane i Masiva Lulla, que avui han canviat els escenaris per les aules de la nostra escola.

Han parlat sobre l'evolució del rap, des dels seus orígens fins a l'actualitat; dels rapers i raperes preferits dels alumnes i d'altres artistes de diferents continents; han analitzat la temàtica d'algunes cançons posant de manifest l'esperit crític i de protesta social que caracteritza aquest estil de música.

Per últim, i després de tractar sobre els elements musicals que formen el rap, han pogut practicar diferents tipus de rima. 

Els alumnes han rebut a les dues artistes amb el mateix entusiasme amb què se n'han acomidat. La divertida fotografia que s'han fet en acabar n'és un reflex!



Gràcies Elane i Masiva Lulla! Amb ganes de tornar-vos a veure el proper divendres!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada