19 de nov. 2020

Taller "Relats de vida"

 

Com ja sabeu, des del curs passat es va iniciar una col.laboració amb la biblioteca Sant Gervasi per tal que els nostres alumnes de Noves Oportunitats tinguessin l'oportunitat de conèixer aquest espai, despertar el seu interès per la lectura i participar en algunes de les activitats que s'hi impulsaven. 

Enguany continuem mantenim aquesta col.laboració i una de les activitats que durem a terme és la participació en el taller "Relats de vida, el qual s'emmarca dins del projecte Biblioteques 2020,  l'objectiu del qual és fomentar l'ús de les biblioteques per part dels menors tutelats.

El taller "Relats deVida" vol potenciar la creativitat artística i la reflexió crítica a través de la cultura hip-hop. 

I el passat divendres ja vam dur a terme la primera sessió. Va ser molt emocionant poder manipular les càmeres fotogràfiques i de video i dur a terme les primeres gravacions. 


Durant uns quants divendres, els alumnes de Noves Oportunitats es convertiran en estrelles del rap i hip-hop, composaran lletres, hi posaran música, buscaran escenaris i, quan ho tinguin tot enllestit, duran a terme la gravació final. Ja us ensenyaram els resultats. Segur que seran espectaculars.

De moment, tenen unes quantes setmanes amb emoció, diversió i grans aprenentatges garantits!

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada