5 de des. 2020

Els superherois a Barcino. De pel.lícula! Nou projecte al GESO que comença amb dues sortides.

 Aquest divendres els alumnes de GES-1 i GES-2 han dut a terme dues sortides l'objectiu de les quals ha estat doble: per una banda celebrar la finalització del primer trimestre i per altra, donar el tret de sortida al primer projecte del segon trimestre: Els superherois a Barcino. De pel-lícula!

Els alumnes de GES-1 han anat al parc de la Ciutadella per tal de descobrir la seva vegetació, fauna i, molt especialment, per cohesionar el grup ja que volem encetar el segon trimestre amb molta energia i consciència de grup.


Els alumnes de GES-2 han fet un tomb per la Barcelona romana, per tal de descobrir les restes d'aquest període presents a la nostra ciutat i obtenir-ne el màxim d'informació, ja que durant els propers dies hauran de posar-ho en joc en el nou projecte.

Ens hagués agradat molt poder fer la visita tots junts però no passa res, també és important adaptar-se a les circumstàncies i treure'n la part positiva. El proper diventres tornarem a tenir sortida. 😉👏 Aquesta vegada intercanviarem destinacions!👌




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada