12 de des. 2020

Els superherois a Barcino. Comencem el nostre petit regal a uns petits gran herois.

 


Ja us havíem explicat que els alumnes del GESO han començat un projecte sobre "Els superherois a Barcino".

Aquest dies els alumnes han estat documentant-se per tal d'esdevenir el màxim d'experts tant en el món fantàstic i subjectiu dels superherois i com en el real i objectiu de Barcino.  Divendres passat van ser els alumnes de GESO-1 els que van anar a visitar les restes de la Barcelona romana.


La idea inicial del projecte era que, després d'aquesta fase de documentació, cada grup elaborés una narrativa digital on s'unís ficció i realitat. Però,  de manera molt espontània, ha sorgit la proposta de dedicar aquestes històries a petits superherois que tinguin alguna malatia minoritària. 

I com que tots hem coincidit que era una gran idea, no hi hem dubtat. Les nostres narratives digitals intentaran homenetjar als petits grans superherois que pateixen malalties rares. Aquesta vegada serà la Síndrome de Dravet

Cadascuna d'elles anirà dedicada a un petit superheroi que pateix aquesta malaltia i en acabar, els hi enviarem de regal, com si fos el que el Tió de la nostra escola ha cagat per a ells.

Per ara, ja tenim el nom dels nens: són el Martí de Calafell, l'Ainoa de Badalona, la Lucia també de Badalona, la Laia de Lleida, el Kevin de Barcelona i el Martí també de Barcelona.

Hem rebut dels seus pares una petita descripció de cadascun dels seus fills i una foto. I la setmana vinent tenim una videoconferència amb ells per poder preguntar-los sobre la malatia, com els afecta en el seu dia a dia i, molt especialment, conèixer els seus petits superherois.

I amb tota aquesta informació ens posarem a elaborar les nostres històries, intentant estar a l'alçada de la situació. 

Ja sabem que és tot un repte, però no ens espantem els reptes!!!! Tot el contrari!!!

Ja us ho anirem explicant. Ara només podem dir-vos que estem molt emocionats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada