14 de març 2021

GESO i NOVES OPORTUNITATS, de celebració!

Els alumnes del GESO i NOVES OPORTUNITATS hem volgut celebrar la finalització del segon trimestre amb una trobada molt especial per tal de mostrar algunes de les feines fetes:

La trobada ha començat amb la interpretació de l'obra de teatre "El circ de l'alegria" de Santiago Rusiñol per part dels alumnes de GESO-1. Aquesta posada en escena no ha estat fruit de la improvisació, sinó la culminació d'un treball intens dut a terme al llarg de tot el trimestre en el mòdul de català-2. Però l'esforç i afany de millora de totes aquestes setmanes ha valgut la pena, perquè l'actuació ha estat tot un èxit. Només calia veure la cara d'alegria i satisfacció de tots els artistes! 

I no menys important, tot el decorat de l'obra ha estat fet pels alumnes de Noves Oportunitats. Gràcies al seu treball,  la posada en escena ha pogut lluir com es mereixia. 

Després hem pogut gaudir de la presentació d'alguns treballs de literatura catalana i castellana per part dels alumnes de GESO-2. Ens han mostrat treballs de Joana Raspall, Pablo Neruda, ...ens n'han recitat alguns dels seus poemes i ens han cantat un rap de Pablo Pérez Rueda. Ha estat preciós veure els seus treballs i sentir les seves interpretacions poètiques i musicals. Que bé ho han fet! Com se'ls veia de satisfets mostrant la feina feta. Un treball impecable. 


Seguidament hem tingut la sorpresa de la jornada. El nostre professor de l'àmbit científic i tecnològic Teo Juventeny s'ha convertit en un mag de les matemàtiques. Ens ha deixat bocabadats amb la seva explicació, amb demostracions pràctiques incloses, sobre la relació entre les bombolles de sabó i les matemàtiques. Tots n'hem après moltíssim.

I com a cloenda de la jornada, hem tingut el privilegi d'escoltar la maqueta provisional del RAP que els alumnes de Noves Oportunitats han fet, dins del taller "Relats de vida", que com ja sabeu pertany al projecte Biblioteques 2020. Quina il.lusió sentir-los, i quines ganes tenim de rebre la versió final!!!!!!! Només un podem dir una cosa, no ho podrien haver fet millor. Són uns artistes!Els treballs mostrats han estat una petita mostra de tot el que hem après al llarg del segon trimestre. Ens han ajudat a veure que aprendre, il.lusionar-se  i passar-s'ho bé no estan renyits, sinó tot el contrari. I amb aquesta filosofia volem donar la benvinguda al tercer trimestre, carregats d'energia i amb molta il.lusió per emprendre nous reptes. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada