27 de març 2021

Comencem el Programa de Lectura Fàcil amb la lectura de Frankenstein!

Els alumnes del curs de Noves Oportunitats han començat la lectura del llibre Frankenstein, de Mary Shelley.  


Aquesta iniciativa s'emmarca en el Programa de Lectura Fàcil que organitza el Consorci d'educació en col.laboració amb l'ICUB. Aquest programa d'adreça a alumnes/lectors amb necessitats especials i busca facilitar la comprensió textual mitjançant edicions adaptades a la metodologia de lectura fàcil.

Per tal de gaudir al màxim d'aquesta lectura, després de llegir una estona parlen del que està passant, del que han entès i el que no i escriuen els paràgrafs que més els està agradant i les paraules noves que van aprenent.


A més, i com a activitat de motivació inicial, cada alumne ha preparat un cartell anunciant aquesta activitat. Han sorgit cartells preciosos, molt originals i creatius.

Tot plegat s'està mostrant en un mural que preten recollir tot el procés de lectura a partir de les aportacions de tots els participants. Cada dia es va fent més gran, perquè cada dia hi ha noves paraules i nous paràgrafs a mostrar.

Si amb aquest mural aconseguexen que tota l'escola s'interessi per la lectura d'aquest llibre i de molts altres l'exit ja serà rotund.

La història està resultant tan interessant que tots s'han volgut emportar el llibre per poder-lo llegir durant aquesta Setmana Santa. Segur que quan tornin podran emplenar el mural amb moltes paraules més.

De moment us ensenyem el el que porten fet.

























1 comentari: