30 de maig 2021

Projecte 2222: Presentació dels resultats

Després d'una setmana de treball intens, els alumnes de GESO 1 i GESO 2 ens han presentat els resultats del PROJECTE 2222. 

Ha estat una jornada intensa. Abans de començar, com sempre passa en els esdeveniments importants,  hi havia molts nervis i una certa tensió, ja que tots volien fer una bona presentació i poder posar en valor la feina feta. Portaven dies treballant i, com no podia ser d'una altra manera, volien fer-ho bé.

Com a convidats molt especials, hem tingut els representats de l'ASSOCIACIÓ UN MÓN SENSE GUERRES I SENSE VIOLÈNCIA, que han arribat ben d'hora per no predre's cap treball. 

També ens han volgut acompanyar els alumnes de Noves Oportunitas, ja que alguns dels seus companys han començat a fer algun mòdul de secundària aquest tercer trimestre i per tant han participat en el projecte. Els havien de fer costat!

A l'hora indicada hem començat i de seguida l'ambient s'ha relaxat. Tots ho han fet molt bé. Els resultats ens han sorprès, però les presentacions encara més. Tots els grups han estat brillants!

Quina bona manera d'acabar el curs!








Aquests són els cartells de les ONG que cada grup ha creat. 

Si hi cliqueu a sobre, podreu veure la investigació prèvia que cada grup ha fet:

 





















2 comentaris:

  1. Felicitats! I els cartells han quedat molt bé!

    ResponElimina
  2. Un projecte molt xulo i molt interessant a la par que ens fa reflexionar a tothom.
    Felicitats per la feina que heu fet

    ResponElimina