10 de juny 2021

Si l'encertes, l'endevines!

Els alumnes de CATALÀ- 1 han participat al concurs de frases fetes que organitza el CNL de Barcelona.

La Delegació del CNL de Sarrià-Sant Gervasi ens ho ha posat molt fàcil,  facilitant tota la informació per poder fer el recorregut pels establiments de Farró Comerç, donat que és una de les zones més properes a l'escola.També han vingut els alumnes de COMPETIC-2, que han fet de voluntaris lingüístics per tal d'ajudar els estudiants de català a trobar la frase feta amagada a cada il.lustració. 

No ha estat gens fàcil, ja que algunes frases eren d'allò més difícil. Però entre tots se n'han sortit prou bé. 

I també ha estat una oportunitat per veure les il.lustracions que han preparat els alumnes de la LLOTJA, l'Escola Superior de Disseny i Art de Barcelona. Una autèntica meravella!!!


Quina sortida més bonica!!!! Hem practicat molt la llengua catalana, hem après moltes frases fetes que desconeixíem i sobretot ha estat una gran oportunitat per compartir i enriquir-nos mútuament.


I per si no en teníem prou, hem comptat amb la presència de BTV que ha estat gravant la sortida. La notícia s'ha emès avui, 10 de juny, a les notícies del migdia. Aquí us pasem el tros on sortim nosaltres:
I en breu els alumnes de COMPETIC-2 també us compartiran la pel.lícula que ja estan preparant per  il.lustrar aquesta sortida!!!! No us la perdeu!!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada