6 de nov. 2020

I tu, d'on ets?

 Els alumnes de Noves Oportunitats i GESO han dut a terme un projecte col.laboratiu, el títol del qual és:

I tu, d'on ets?

Abans de començar:

Les històries de vida dels alumnes GESO:

Els alumnes de secundària duien a terme el primer projecte del mòdul de català que consistia en descobrir les històries de vida dels seus companys, utilitzant l'entrevista com a eina d'investigació.  

 
 

Aquí hi trobareu més fotos de les ENTREVISTES

 

Els Relats de presentació de Noves oportunitats:

Paral.lelament, els alumnes de Noves Oportunitats també estaven elaborant els seus relats de presentació. I mentre els feien cada cop sentien més interès per saber on es trobaven els diferents llocs d'origen dels seus companys.



Resultat final:

I d'aquesta inquietud ha sorgit la idea d'aquest projecte, que ha consistit en enllaçar els treballs dels alumnes de Noves Oportunitats i GESO amb els seus respectius països d'origen, mitjançant un mapamundi gegant i una xarxa de fils que anirà teixint-se, a mesura que vagi creixent el mural

Tot plegat ha estat un treball intens, que ha suposat molt d'esforç per part de tots els participants. Però el resultat ha valgut la pena.





I aquest mural anirà creixent!!!! I hi acabarem tenint una xarxa immensa, com a reflex de la diversitat existent a la nostra escola.

Aquests propers dies els alumnes dels grups de castellà i català també hi aniran afegint els seus treballs de presentació. 

No podeu quedar-vos-en fora! Us convidem a participar-hi. Només heu d'escriure en un Post-IT el vostre nom i lloc d'origen i enganxar-ho al voltant del mural. 

Entre tots el farem créixer!!!


11 comentaris:

  1. Me parece un trabajo fantástico, creo que nos ayuda a comprender mejor, que aunque tenemos que respetar la diversidad de cada ser.
    Somos en conjunto demasiados parecidos para mirarnos con recelo.

    ResponElimina
  2. Una mirada al respecte, a la integració i allò diferent que ens fa més curiosos i amb ganes de saber-ne més.
    Ens enriqueix i suma, sempres suma.

    ResponElimina
  3. Me parece una forma facil para conocerse y aprender de las costumbres de cada uno.

    ResponElimina
  4. Crec que és una molt bona presentació que ens mostra la diversitat existente a la nostra escola.

    ResponElimina
  5. Un projecte interesant, reflexa la curiositat i ganes d'aprendre de persones on la cultura no suposa fronteres si no enriquiment.

    ResponElimina
  6. Em sembla una molt bona manera per conèixer els i les companyes, i interessantíssim per començar a descobrir altres indrets, ara que no podem viatjar!

    ResponElimina
  7. Interessant projecte que ens demostra que les ganes d'aprendre no s'han de perdre mai, per dures que resultin les circumstàncies. Un magnífic projecte que es pot estendre a tothom amb ganes d'aprendre. Endavant!!!

    ResponElimina
  8. Un proyecto interesante para conocer, compartir, valorar la diversidad en la que convivimos. Cuando empatizamos con los demas la sociedad se enriquece.

    ResponElimina
  9. Un projecte molt interesant, gràcies per compartir-lo amb tots nosaltres.

    ResponElimina
  10. És un Projecte divertit i interessant. Jo també he fet d'on sóc.
    Salutacions.

    ResponElimina
  11. Moltes felicitats a tots els que han participat en aquest projecte tan encisador que ens permet conèixer la bellesa i la riquesa interna de totes les persones.

    ResponElimina