6 de des. 2020

Practicant amb el PIXLR!

 


Els alumnes del grup-A de COMPETIC 2M1, un cop acabada la guia turística "Un tomb per Girona", van realitzar un taller de google maps per aprendre a fer rutes utilitzant aquesta aplicació. Tres membres del grup van ser els encarregats d'ensenyar-nos-en tots els detalls. Fins i tot van anar als altres grups de COMPETIC 2 i 3 per tal de fer-los un taller express i compartir els seus coneixements. 

Doncs bé, com a resultat d'quest taller cada alumne del nostre grup va preparar una ruta per la ciutat de Barcelona i entre tots vam votar la que ens semblava millor per tal de poder dur-la a terme en una sessió de classe. 


I el passat dimarts, 1 de desembre, va ser el gran dia. L'autor de la ruta va fer d'amfitrió de la sortida i ens va explicar el perquè dels diferents llocs seleccionats. I com que som d'esperit curiós, vam acordar que aprofitaríem per fer fotografies i aprendre a utilitzar l'aplicació de retoc fotogràfic PIXLR per a mòvil.


Tot plegat ha estat una experiència molt enriquidora, ja que ha posat de manifest com podem aprendre els uns dels altres i la riquesa que això comporta, a nivell individual i com a comunitat educativa. 



8 comentaris:

  1. Va ser súper!!!! Moltes gràcies a tothom.

    ResponElimina
  2. Crec que es genial, tots tenim que aprenddre molt.

    ResponElimina
  3. estoy contento porque haprendedo algo mas

    ResponElimina
  4. fue muy enteraste
    contento con mis amigos en la clase y también
    con los profesores
    hicimos una canción muy bonita con una cantante que se llama Elena

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. Me lo pasé genial y aprendí bastante del barrio de Lesseps

    ResponElimina