30 d’abr. 2021

Acabem el mes d'abril molt ben orientats

Aquest mes d'abril ha estat realment molt intens pel que fa a activitats dedicades a facilitar l'orientació acadèmica i professional del nostre alumnat.


- Finalització del Projecte COACH amb la sessió de cloenda de la Fundació Èxit: 

El projecte COACH ha finalitzat amb una sessió de cloenda molt especial. 


Els nostres alumnes participants, de GESO 1 i GESO 2, han pogut manifestar la seva enorme satisfacció per haver tingut l'oportunitat de participar-hi. Ha estat un gran aprenentatge. 


- Finalització del Projecte Orientació amb la xerrada amb membres de la Fundació èxit : 


L'alumnat de GES2, que ja acabaran el curs amb el títol de secundària, han estat parlant amb un professional en mitjans tecnològics, d'una empresa de la construcció. Han posat en valor la demanda de professionals que suposa el procés de digitalització en què ens trobem immersos. I han parlat sobretot de les competències transversals que els seran imprescindibles en tots els àmbits de la seva vida. 

- Xerrada " Acabes el GESO, i ara què?", organitzada del PIJ Gràcia:


La classe de GES2 ha rebut la visita de dues persones expertes en assessorament als joves que volen continuar estudiant després de l'ESO. Han parlat de Batxillerat, dels cicles formatius de tot tipus, i de períodes de preinscripció per formalitzar els seus projectes de futur. Els han ofert espais d'ajuda i d'assessorament. Saben que podem comptar amb elles.

   

- Xerrada "I després del curs de Noves Oportunitats, què?", organitzada també pel PIJ Gràcia:


Els nois de Noves Oportunitats han rebut la visita de dues informadores juvenils per tal de rebre informació sobre què poden estudiar després del curs de Noves Oportunitats. Han aclarit dubtes sobre els diferents cursos PFI que hi ha i la manera de fer la preinscripció. I a més saben que poden comptar amb elles. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada