20 d’abr. 2021

El nostre racó de l'Art de parlar

 Ja tenim el nostre racó de l'Art de parlar 



Ja fa temps que teníem ganes de poder inaugurar el nostre RACÓ DE L'ART DE PARLAR per tal de donar a conèixer a tota l'escola aquest programa d'innovació pedagògica en el que hi participem des del curs passat. I aprofitant la festa de Sant Jordi, hem pensat que era una bona data per fer-ho. Volem que aquest racó ens serveixi per impulsar la pràctica oral de les llengües que s'imparteixen a la nostra escola -català, castellà i anglès- posant en pràctica la metodologia de l'Art de parlar.

"L'Art de Parlar: aprenem llengua a través de l'Art 

i les estratègies de pensament visual (VTS)"

A tots els alumnes dels cursos de llengües us convidem a aturar-vos-hi -sols, en parelles o en petits grups- i posar en pràctica aquesta metodologia que ja fa temps portem practicant a classe.

I a tots els alumnes dels altres cursos, us animem a preguntar-nos en què consisteix aquesta metodologia. Segur que trobareu algun alumne que us ho expliqui i fins i tot que us en faci una petita demostració.

Cada quinze dies canviarem de quadre. Volem que sigui un espai dinàmic, viu. I si teniu algun quadre a casa que us agradaria prestar-lo durant uns dies per tenir-lo en el Racó de l'Art de parlar, només ens ho heu de dir.

Com a inauguració d'aquest racó hem triat aquest quadre que es va fer en un Sant Jordi per part d'un exalumne nostre. Va ser el resultat d'un taller d'expressió plàstica col.laborativa i volem que sigui el símbol del nostre racó, un racó de tots.

Esperem que aquest nou espai ens serveixi per practicar i millorar l'expressió oral de les llengües que estem estudiant.

               







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada