29 d’abr. 2021

Frankenstein al Castell dels Tres Dragons

Els alumnes de Noves Oportunitats visiten el Museu de Ciències Naturals del Parc de la Ciutadella.

Com a tancament de la lectura del llibre de lectura fàcil Frankenstein, els alumnes de Noves Oportunitats hem realitzat una sortida molt especial. Aquesta ha estat al Castell dels tres dragons al Parc de la Ciutadella, on hem pogut gaudir d’un espai únic, l’antic museu de Ciències Naturals. 

Aquesta iniciativa s'emmarca en el Programa de Lectura Fàcil que organitza el Consorci d'educació en col.laboració amb l'ICUB. 

A més de visitar les seves instal·lacions, hem tingut el privilegi de comentar el llibre que havíem llegit a l'escola, l'adaptació de la novela de Frankenstein de Mary Shelley, amb un expert pel que fa a l’autora i l’obra, en Ricard Ruiz Garzón.  És l’autor, entre d’altres llibres, de Mary Shelley i el Monstre de Frankenstein: Ara i Aquí.

Hem estat conversant sobre els temes que es tracten a la novela de Frankenstein i com encara són vigents en l'actualitat i de la gran repercusió que ha tingut l'obra, un dels grans referents del gènere de terror i ciència ficció.  


En Ricard ha estat un excel.lent dinamitzador i els alumnes de Noves Oportuntats tampoc ens hem quedat enrere, ja que havíem preparat unes preguntes molt interessants sobre el llibre i les hem pogut debatre entre tots.


En resum, ens ho hem passat molt bé. Ens sentim privilegiats d’haver estat en un espai tan singular, sobretot tenint en compte que ara mateix no està obert a tot el públic, i de la manera tan especial com hem fet el tancament del llibre amb la companyia d’en Ricard, la Sònia i la nostra voluntaria Remei. 


Gràcies a tots i a totes per aquesta oportunitat!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada